چهارشنبه, ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

توسعه صنعت مرغداری در استان مازندران;

افتتاح واحد 50 هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی

 

 

واحد مرغداری مجهز 50 هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی روستای « داوود کلا پشت سر» در استان مازندران با حضور مهندس امینی مدیرکل دفتر طیور معاونت امور دام، دکتر رضوانی مدیرکل دامپزشکی استان، مهندس عطایی‌نژاد معاونت امور دام و هیات همراه و همچنین تعدادی از مرغداران و اعضای هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران کشور رسما افتتاح و آغاز به کار کرد.

مالکیت این واحد متعلق به حاج عطالله حسن‌زاده رئیس هیات‌مدیره اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی مرغداران گوشتی کشور است که در سال 1390 طراحی و با سرمایه‌گذاری بالغ بر 30 میلیارد ریال و حمایت صندوق توسعه ملی در منطقه‌ محروم « داوود کلا » تولید خود را آغاز کرده است. این واحد مرغداری سالانه 500 تن گوشت مرغ را مطابق با استانداردهای بالا و کیفیت خوب در منطقه‌ای با شرایط اقلیمی مناسب تولید و به بازار عرضه می‌کند. حسن‌زاده به خبرنگار اعزامی مجله دامپروران می‌گوید: این واحد تولیدی دارای 5 سالن تولید و به متراژ 4500 مترمربع در زمینی به مساحت 20 هزار مترمربع احداث شده است که برای 7 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد می‌کند و غیر مستقیم هم موجب رونق فعالیت‌های تولیدی و جنبی این روستا می‌گردد.

به گزارش خبرنگار ما، حضور مسئولان کشوری و همچنین مدیران منطقه‌ای مرتبط با صنعت مرغداری، به ویژه مهندس امینی مدیرکل دفتر طیور و معاونت امور دام و ریاست سازمان دامپزشکی استان مازندران، حکایت از اهمیت تولید مواد غذایی برای مسئولان دارد که خود در چارچوب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است.

 

افتتاح نمایشگاه دام و طیور با حضور مسئولان

به همراه افتتاح این واحد تولیدی، مسئولان به صورت دسته‌جمعی نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان، نهاده‌ها، ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی را در هشتم شهریور ماه افتتاح کردند.

حسن‌زاده رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در سخنرانی افتتاحیه این نمایشگاه گفت: تولیدات کشاورزی و تمامی زیربخش‌های آن از جمله دامپروری، سمت و سوی اقتصادی و رقابتی به خود گرفته‌اند. به عبارت ساده‌تر، تجارت جهانی محصولات کشاورزی و تولیدات دام و طیور آنچنان گسترش یافته‌اند که قیمت تمام شده پایین هر کدام از کالاها میدان‌دار اصلی بازار است و حرف آخر را قیمت می‌زند. دست‌یابی به قیمت تمام شده پایین و رقابتی، بدون بهره‌گیری از تکنولوژی و صنایع مدرن امکان‌پذیر نیست. دیگر تولید گوشت مرغ یا تخم‌مرغ با ضریب تبدیل بالا نمی‌تواند در دراز مدت سود سرمایه‌گذاری قابل قبولی فراهم سازد لذا دوام نخواهد یافت. حال پرسش اساسی در عرصه تولید، به ویژه تولید فرآورده‌های دام و طیور این است که چگونه می‌توانیم تولید کنیم تا از قافله جهانی و حتی رقابت‌های منطقه‌ای عقب نمانیم؟ حسن‌زاده یادآورد شد: پاسخ این سوال روشن است: بهره‌گیری از تکنولوژی در تمامی حلقه‌های به هم پیوسته تولید.

 

 

رئیس‌هیات مدیره اتحادیه سراسری افزود: تکنولوژی نقش تعیین کننده‌ای دارد، به همین دلیل نمایشگاه‌های دام و طیور باید کانون صنایع و تکنولوژی‌های روز در عرصه داخلی و بین‌المللی باشند و در کنار آن، تشکل‌های صنعت مرغداری به عنوان پل ارتباطی، نقش انتقال این تکنولوژی‌ها به مزارع مرغداری را ایفا کنند. وی گفت: تعاونی‌ها، اتحادیه‌های استانی و اتحادیه سراسری مرغداران در بخش‌های مختلف، حلقه‌های تکمیل کننده نمایشگاه‌ها هستند. برقراری رابطه تعریف شده و مشخص میان تشکل‌ها با نمایشگاه‌ها در رشته‌های مختلف، موجب نتیجه بهتر برای رونق نمایشگاه‌ها و بهبود بهره‌وری می‌شود.

حسن‌زاده در پایان تاکید کرد: نمایشگاه‌ها باید کانون انتقال دانش و تکنولوژی روز باشند. امیدوارم برگزاری این نمایشگاه عاملی در مسیر بهبود فرایند تولید محصولات دام و طیور در استان مازندران باشد و مرغداران با بازدید از آن فعالیت تولیدی خود را ارتقا دهند. انشاالله

گفتنی است حضور مسئولان در نمایشگاه و بازدید آنان موجب دلگرمی غرفه‌گذاران گردید. 

 

 

 

  

 

 

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .